Terrasoverkappingen

Naar uw smaak en budget

Met maatwerk uit onze eigen schrijnwerkerij creëren we alle mogelijke houten terrasoverkappingen of tuinkamers. Wij hechten groot belang aan de stevigheid van de constructie, waardoor u – mits het juiste onderhoud – jarenlang van uw tuin geniet onder een prachtige terrasoverkapping of pergola. Voor de stijl, de vormen en de afmetingen krijgt u een vrijwel eindeloze keuzevrijheid. U kiest en bepaalt, wij voeren uit. Wij plaatsen of leveren uw terrasoverkapping in een doe-het-zelf bouwpakket aan huis.

Zowel losstaande terrasoverkappingen en pergola’s als een aanbouw tegen bestaande constructies behoren tot de mogelijkheden. Ook een combinatie met een blokhut of tuinhuis of poolhouse vormt binnen ons maatwerk geen enkel probleem.

Houten terrasoverkappingen en tuinkamers: eindeloos genieten 

De lange levensduur van uw terrasoverkapping of pergola hangt af van het juiste onderhoud én de stevigheid van de constructie. Voor dit laatste mag u alvast rekenen op duurzaam hout en extra dikke balken. Waar nodig brengen we in de constructie extra versteviging aan. Zelfs de meest barre weeromstandigheden deren uw houten terrasoverkapping niet. 

,
,

Plat of hellend dak?

U  hebt de vrije keuze voor een plat of hellend dak. 

  • Hellende daken rusten we uit met dakpannen of shingels.  
  • Platte daken krijgen een dakbedekking in EPDM-rubber, verlijmd op de onderliggende dakconstructie. Met een geanodiseerd aluminium dakprofiel werken we uw plat dak af.  
,
Abonneren op Terrasoverkappingen

Gratis inspiratieboek

Op zoek naar inspiratie?

Onze catalogus staat boordevol tips en realisaties om jouw droomproject  te realiseren!

Gratis inspiratieboek tuinhuizen, poolhouses en blokhutten

Gratis inspiratieboek aanvragen