4 redenen om een poolhouse aan te schaffen

Heb je al vaak een poolhouse of bijgebouw overwogen, maar nog nooit de stap durven zetten? Dat is begrijpelijk, aangezien het toch iets is waar je met een aantal dingen rekening mee moet houden. Hoe ga je het bijgebouw positioneren? In welke stijl wil je het? Hoe kan je best rekening houden met de lichtinval? Een poolhouse moet namelijk de nodige schaduw bieden maar tegelijk ook een plaats zijn waar je van de zon kan genieten. Een hoop grote vraagtekens dus als je er eentje wilt kopen en toch zijn we er bij LSB Blokhutten van overtuigd dat een poolhouse een grote meerwaarde is voor je tuin. In deze blog delen we 4 redenen waarom een poolhouse volgens ons een groot pluspunt is:

1. HET IS MEER DAN EEN TECHNISCHE RUIMTE NAAST HET WATER

Altijd al gedroomd van een kantoor naast het zwembad? Of liever een fitnessruimte waar je je kan uitleven? Of verkies je toch een bar waar je gezellig kan vertoeven na het zwemmen? Met een poolhouse of bijgebouw liggen alle opties open. Er wordt vaak gedacht dat een poolhouse enkel dienst doet als technische ruimte waar de waterfilter zich bevindt maar niets is minder waar, en gelukkig maar! Het is mogelijk om je poolhouse volledig in te richten naargelang je eigen noden en wensen.

2. 365 DAGEN GENOT

Denk je dat de aankoop van een poolhouse weggegooid geld is door het weer waar België om bekend staat? Think again! Met onze verschuifbare glaswanden kan je het hele jaar door genieten van je bijgebouw. Herfstachtig weer kan je dus niet tegenhouden om je vrienden of familie ‘buiten’ te ontvangen.

3. OOK MOGELIJK ZONDER ZWEMBAD

Verlang je naar het genot van een poolhouse, maar heb je geen zwembad? Geen probleem, want met onze poolhouses hoeft dit ook helemaal niet! Zoals we bij punt 1 al aangaven kunnen onze bijgebouwen voor oneindig veel dingen gebruikt worden. Jij beslist wat je wilt en wij doen de rest!

4. MAATWERK VAN DE HOOGSTE KWALITEIT

Ben je al helemaal overtuigd, maar twijfel je nog over het ontwerp? We starten steeds vanaf een standaardmodel dat we volledig aanpassen naar jouw voorkeuren. Onze afwerkingsmogelijkheden zijn eindeloos en steeds van een goede kwaliteit zodat je nog jarenlang van je bijgebouw kan genieten. Indien je inspiratie wil opdoen ben je ook steeds welkom in onze toonzaal in Dessel.

Wil je de mogelijkheden van een bijgebouw in jouw tuin met ons bespreken? Maak dan vrijblijvend uw afspraak via www.lsbblokhutten.be/maak-een-afspraak en ga voor 365 dagen vakantiegevoel in eigen tuin.