Achter de schermen

Hoe wij alles in-house produceren…

Welkom in ons atelier, dat in de achtertuin van onze showroom in Dessel staat. Hier komen vakmanschap en toewijding samen om prachtige houten tuinhuizen, blokhutten, poolhouses, bijgebouwen, carports & zorgunits te creëren. In deze blog geven we een kleine glimp van achter de schermen en het fascinerende productieproces dat onze unieke tuinconstructies tot leven brengen.

Productie in de Kempen

In de achtertuin van onze showroom in Dessel staat het productie-atelier van LSB. Hier komen dagelijks heel wat tuinoplossingen tot leven.

Onze bekwame vakmensen zijn meesters in hun ambacht. Ze vervaardigen elk stuk met aandacht voor detail, zagen, assembleren en voltooien elk stuk hout met precisie. Ons atelier ademt de geur van vers hout en het geluid van ambachtelijke toewijding.

Ons productieproces is ook zodanig geoptimaliseerd zonder concessies te doen aan de kwaliteit. Door slimme planning en geavanceerde productietechnieken kunnen we maatwerk aanbieden tegen concurrerende prijzen.

“Wij krijgen van onze klanten vaak de vraag of LSB nog volledig alles in België produceert? En ja hoor, met trots antwoord ik volmondig JA!”

– Veerle Van Mechgelen (Zaakvoerster, LSB)

We hopen dat deze glimp achter de schermen je een dieper inzicht heeft gegeven in de passie en toewijding die elk project kenmerkt. Ontdek ook hoe duurzaamheid een kernwaarde is in ons productieproces. Van verantwoord bosbeheer tot het minimaliseren van afval - wij streven ernaar niet alleen prachtige, maar ook milieubewuste tuinconstructies te leveren. Wil je onze constructies in levenden lijve zien? Bezoek onze showroom en laat je inspireren!

Maak hier je afspraak