Een oase in je achtertuin: de voordelen van een poolhouse

De meerwaarde van een poolhouse is groot. Heerlijk ontspannen in de tuin, een drankje nemen in de buitenbar, makkelijk tuinmeubelen stockeren en/of wat beschutting zoeken tegen de zon: het zijn maar enkele voordelen van een poolhouse.

Altijd een beetje vakantie in je eigen tuin

Kies je voor een poolhouse, dan kies je voor comfort. Niet alleen is een poolhouse vaak een lust voor het oog, een extra gebouw in je tuin is ook ontzettend praktisch. Je deelt je poolhouse helemaal naar wens is. Van dineren tot zonnekloppen: laat je verbeelding de vrije loop. Bovendien zul je al snel de praktische meerwaarde van een poolhouse ervaren. Je omkleden in je badpak, een snelle douche of het onderhoudsmaterialen van je zwembad? Een poolhouse vormt een enorme toegevoegde waarde, waardoor je zorgeloos van zwempret in je tuin geniet. Al snel waan je je op vakantie in je eigen tuin en valt alle stress van je af.

Koken in de tuin

Een buitenkeuken om te koken voor je gasten in de zomer? Deze keuken kun je naadloos integreren in je poolhouse. Maar daar stopt het niet. Met een poolhouse op maat opteer je voor een overdekt terras, een zithoek of een bar. Maar net zo goed integreer je er nog een extra jacuzzi of sauna in. De mogelijkheden van een poolhouse zijn ongelimiteerd.

Alle stijlen en maten

Opteer je voor een poolhouse, dan kun je het ontwerp perfect afstemmen op je woning. Van strak en modern, tot charmant: alles kan. Met een poolhouse kun je alle kanten uit en je geeft het extra bijgebouw de look die je wil. Ook qua afmetingen zijn er eigenlijk geen belemmeringen. Afhankelijk van de beschikbare ruimte in de tuin, kun je opteren voor een groot of klein poolhouse. In zowat elke tuin kan een poolhouse tot zijn recht komen. Bovendien zijn de meeste poolhouses ontzettend duurzaam en gaan ze, mits enig onderhoud, jaren mee. Een verstandige investering die voor een fikse meerwaarde zorgt voor je woning.

Ontdek de poolhouses van LSB Blokhutten

Wens je een tuinhuis op maat en in zee te gaan met een specialist? Neem contact met ons op. Bij LSB Blokhutten zijn we al jaren thuis in het ontwerpen en plaatsen van poolhouses op maat. Wij denken graag met je mee, staan voor maatwerk en een onklopbare prijs-kwaliteit. Maak een afspraak en laat ons het poolhouse van je dromen bespreken.