Geniet langer van je tuin met een terrasoverkapping

Het leven is altijd zoeter als de zon schijnt. Dan is het middelpunt van het huis niet langer de keukentafel, maar het terras. Je gezin komt er samen om bij te praten, een hapje te eten of te lezen. Tijdens een zomerse avond buiten dineren is een feest voor al je zintuigen. Onder een terrasoverkapping van LSB Blokhutten kan je in alle comfort het buitenleven ervaren. 

Gezellig vertoeven in je tuin 

Een terrasoverkapping van LSB Blokhutten past in elke tuin en kan losstaand of tegen een bestaande woning geplaatst worden. Ook een combinatie met een tuinhuis, poolhouse of garage behoort tot de mogelijkheden. Een extra overdekte ruimte is altijd handig. Om gezellig te vertoeven in de lente, zomer en herfst of als extra opslag wanneer het wat kouder is. 

Maatwerk van topkwaliteit 

Bij LSB Blokhutten worden alle constructies in eigen atelier op maat gefabriceerd om optimaal te voldoen aan uw wensen. De gebruikte materialen zijn steeds van topkwaliteit zodat uw tuinhuis, poolhouse, carport, garage of terrasoverkapping zéér lang meegaat. 

Langer plezier met een glazen schuifwand 

Het plaatsen van een glazen wand maakt van een terrasoverkapping een ruimte waarin het gedurende een langere periode van het jaar aangenaam zitten is. Zo geniet je van de eerste tot de laatste zonnestralen in een winddichte ruimte met volledig zicht op je tuin. 

Met of zonder plaatsing 

LSB Blokhutten beschikt over een eigen plaatsingsteam. Deze ervaren vakmensen leveren en plaatsen volgens de regels van de kunst, zodat je jarenlang zorgeloos kan genieten. Steek je graag zelf de handen uit de mouwen? Dan leveren wij alle materialen, zodat je zelf de plaatsing kan uitvoeren. 

Wil je de mogelijkheden van een bijgebouw in jouw tuin met ons bespreken? Maak dan vrijblijvend uw afspraak via www.lsbblokhutten.be/maak-een-afspraak en ga voor 365 dagen vakantiegevoel in eigen tuin.