Ook ‘s zomers werpt een carport zijn vruchten af

Carports zijn erg populair, je ziet ze meer en meer in het straatbeeld verschijnen. Niet alleen in de winter maar ook in de zomer biedt een overkapping verschillende voordelen, we bespreken ze verder in deze blog.

Een carport beschermt en houdt schoon

De grote troef van een houten overkapping is dat het je wagen niet alleen beschermt tegen hagel en sneeuw maar ook tegen de zon en de regen. In de zomer scheiden veel boomsoorten hars af, wie het al meemaakte weet dat dat goedje erg moeilijk van je carrosserie te verwijderen is. Met een overkapping zijn deze zorgen verleden tijd. 

Een carport houdt koel

De warme zomerzon is soms oncomfortabel, zeker als je lederen zetels hebt. Een wagen die niet in de schaduw staat kan snel warm worden, dat is soms lastig, zeker omdat het  wel even kan duren voordat de airco de temperatuur weer heeft doen zakken. Een overkapping zorgt ervoor dat de temperatuur in je wagen aangenaam blijft. 

Een carport is er in verschillende maten en looks

Voor welke stijl je ook gaat, een carport biedt sowieso een meerwaarde aan je woning. Je kan ze bijvoorbeeld ook gebruiken om gezellig onder te zitten, om speelgoed uit de regen te zetten of om extra opbergruimte te creëren. Bij LSB hebben we carports in verschillende maten en looks. Nood aan carportinspiratie? Neem dan zeker eens een kijkje bij onze realisaties.

Heb je al een concreet idee of wens je meer informatie? Aarzel niet om ons te contacteren.