LSB-PRO: dé expert in poolhouses & bijgebouwen & tuinafsluitingen

Naast verkoop aan particulieren bieden wij ook samenwerkings-formules aan voor professionelen; zwembadbouwers, tuinaannemers, tuinarchitecten, bouwpromotors,... Hebben je klanten nood aan tuinconstructies, maar heb je geen technische kennis hiervan of het ontbreekt je aan tijd? Geen probleem, wij nemen het graag van je over.

 YOU APPLY, WE CARE

Met ons gedreven team staan we garant voor een totaalaanpak. Wij begeleiden jou of jouw klant stap voor stap met doorgedreven vakkennis en passie. Dankzij onze persoonlijke aanpak en ervaring mag je rekenen op een geslaagd resultaat, helemaal op maat van de wensen van de klant. Dat mag je echt letterlijk nemen. Daarbij houden we steeds hetzelfde doel voor ogen: jou ontzorgen. Transparantie, professionaliteit en vertrouwen staan dan ook centraal in onze dagelijkse werking. LSB-PRO is uw professionele partner voor poolhouses & bijgebouwen waar je echt op kan rekenen. Dit doen we al sinds 1990 mét de juiste kennis en knowhow.

Ook specialist in houten tuinafsluitingen - steeds grote voorraad

Bij LSB vind je een zeer uitgebreid gamma aan houten tuinschermen/schuttingen/afsluitingen. Eind 2022 hebben wij een vol-automatische schermenmachine in gebruik genomen waardoor wij een grote voorraad kunnen produceren. Onze tuinschuttingen zijn in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar, alsook maatwerk. Elk schutsel heeft zijn eigen specifieke eigenschappen en mogelijkheden. 

Benieuwd naar meer? Neem hier contact op voor een afspraak of meer info. Wij maken graag tijd voor je om de samenwerkings-mogelijkheden te bespreken. Tot snel!

 

Eigen fabrikaat